Vinkit kotihoitoon ja reikiintymisen ehkäisyyn

Mietitkö miten voisit parantaa suusi ja hampaidesi hyvinvointia? Hammaslääkärit suosittelevat hampaiden harjaamista kahdesti päivässä sekä hammaslangan käyttöä kahdesti viikossa, mieluiten päivittäin. Myös sokerin ja happamien ainesten välttäminen pitävät hampaasi kunnossa. Muista myös ksylitolin käyttö aina juomisen ja ruuan jälkeen.

Suuhygienistimme toimii monipuolisesti suusi ja hampaidesi hyväksi

 • syljen erityksen mittaus
 • hampaiden pinnoitus
 • fluorikäsittely aroille hampaille
 • vihlovan hampaan hoito
 • värjäytymien poisto
 • hampaiden valkaisu
 • hammaskiven poisto
 • kiinnityskudossairaan potilaan ylläpitohoito
 • keinojuurirakenteiden puhdistukset ja ylläpitohoidot
 • väliaikaiset paikat
 • purentaongelmapotilaan neuvonta ja kuntouttaminen
 • ruokailutottumusten arviointi ja terveelliseen ravitsemukseen ohjaus
 • suun terveydentilan määrittely ja hoitosuunnitelman laadinta

Hellävarainen suuhygienisti Salossa

Vaivaako hammaskivi? Haaveiletko hampaiden valkaisusta?

Salon Länsirannan hammaslääkärit tarjoavat kattavasti palveluita suusi ja hampaidesi hyvinvointiin. Ammattitaitoisen suuhygienistimme avulla ylläpidät hampaidesi hyvinvointia. Käymällä säännöllisesti suuhygienistimme luona, vältät ikävät pienet ja isommat vaivat hampaissa ja suun alueella. Olemme tehneet ajanvarauksen mahdollisimman helpoksi, voit varata ajan kätevästi netissä tai suoraan soittamalla numeroon: 02 733 2761.

Karies kannattaa hoitaa ajoissa

Hampaiden reikiintymistä aiheuttava karies eli hammasmätä kannattaa pysäyttää ajoissa. Karies vaurioittaa kiillettä ja etenee hammasluusta hammasytimeen aiheuttaen kova säryn. Tulehdus voi pahimmillaan edetä leukaluuhun ja synnyttää märkäkertymän.

Merkkejä ientulehduksesta?

Tuntuvatko ikenesi aroilta? Vuotavatko ne harjattaessa verta? Onko suussa paha haju ja maku? Nämä ovat merkkejä ientulehduksesta. Hoitamattomana ientulehdus tekee tuhojaan leukaluuhun ja kiinnityskudoksiin hävittämällä niitä. Hampaiden kiinnityskudossairauden eli parandontiitin ja sydän- ja aivoinfarktin välillä on todettu lisääntynyt riski, joten säännöllinen hammashoito ja suuhygienistillä käynti todellakin kannattaa. Kiusallisen ientulehduksen ehkäiset ja parannat tehostamalla suuhygieniaa sekä käymällä säännöllisesti suuhygienistin luona.

Säännöllinen käynti suuhygienistillä kannattaa

Kun suusi ja hampaasi ovat kunnossa, näkyy se pirteytenä ja rohkeutena hymyillä. Pitämällä huolen aarteistasi, vaikutatkin hyvinvointiisi kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä suuhygienistiimme ja tee päivistäsi parempia - Salon Länsirannan hammaslääkärit palvelevat monipuolisesti.

Yhteydenottolomake

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko antaa palautetta? Lähetä viestisi, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Länsirannan hammaslääkärit
Länsiranta 8
24100 SALO

Y-tunnus: 09759136
Puh: +35827332761

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Länsirannan hammaslääkärit:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.